Vezérlők / Kezelőegységek

Kubota Brabender Technologie

Az 1957-ben alapított Brabender Technologie már több mint fél évszázada foglalkozik ömlesztett anyagok adagolásával, mérésével, kihordásával, átáramlási mennyiségének mérésével és ez alatt az idő alatt a világ vezető gyártóinak egyikévé vált ezen a területen. A Brabender berendezések és rendszerek szinte minden olyan ipari szegmensben teret hódítottak maguknak, ahol valamilyen ömlesztett áru feldolgozása, adagolása történik. Ilyen pl. a műanyagipar, a vegyipar, az élelmiszeripar, a takarmánygyártás, a mosószergyártás, az akkumulátorgyártás, a kerámia gyártása, az üvegipar, az építőanyagipar és még számtalan más ipari alkalmazás.

Vezérlés

A teljesen automatikus adagolás több, mint a precíz méréstechnika. Ahhoz hozzátartozik az igényes, szoftveres megoldásokon alapuló intelligens vezérlés és az interfészeken keresztüli sokoldalú illeszthetőség is. A vezérlés nemcsak az adagolási folyamatot ellenőrzi a mérési és ellenőrzési funkciók bonyolult kapcsolatán keresztül, hanem az adagoló mérlegeket különféle rendszerelemekkel, mint például az utántöltésről gondoskodó záróelemekkel, tolozárakkal is összekapcsolja. ezen kívül még a teljes dokumentációt is biztosítja - mely mára már a modern gyártási rendszerek elengedhetetlen követelményévé vált, már csak a felhasználói minőségirányítás tanúsításának előfeltétele miatt is.

Brabender Congrav® CB-E Vezérlőmodul gravimetrikus adagolókhoz

Congrav® CB-E

. . . Részletek
Brabender-Congrav® CB-S Vezérlőmodul gravimetrikus adagolókhoz

Congrav® CB-S

. . . Részletek
Brabender-Congrav® CM-E Vezérlőmodul gravimetrikus adagolókhoz

Congrav® CM-E

. . . Részletek

Kezelőegység

Akár egy gyártósor 16 db adagolójának kezelésére is.
Legyen az egykomponensű vezérlés vagy akár többkomponensű vezérlőrendszer, közvetlenül a mérlegadagolóra vagy akár egy vezérlőszekrénybe szerelve: Igény esetén intelligens rendszereinkkel egy gyártósor akár 16 adagolóeszköze is szabályozható, melyek akár a legtöbb host / PLC rendszerrel közvetlenül is kommunikálni tudnak.

Brabender-Congrav® OP1-S Kezelőegység, Congrav® CB-E vagy CM-E Vezérlővel ellátott adagolóhoz

Congrav® OP1-S

. . . Részletek
Brabender-Congrav® OP6-E Kezelőpanel, max. 6db Congrav® CB-E, CM-E vagy CB-S Vezérlővel ellátott adagolóhoz

Congrav® OP6-E

. . . Részletek
Brabender-Congrav® OP16-E Kezelőpanel, max. 16db Congrav® CB-E, CM-E vagy CB-S Vezérlővel ellátott adagolóhoz

Congrav® OP16-E

. . . Részletek