Impresszum

Friedrich W. Bloch GmbH

Wagramerstrasse 201, 1210 Wien

Tel.: +43 (1) 332 35 30 - 0
Fax: +43 (1) 332 35 30 - 29

Cégjegyzékszám: FN 128063d
Közösségi adószám:AT U44241101
ARA-Licencszám.: 4409
DVR-szám.: 0220825
GISA-szám: 24601603 (Kereskedelem)
GISA-szám: 25309072 (Mechatronika)

A Bécsi Gazdasági Kamara tagja

Ügyvezető:
Kondziolka-Bloch Susanne

Tartalmi felelős a § 6 MDStV szerint: Prok. Schlosser Günther

Webdesign: Mag. Martin Klima, Webbetreuung.com
Foto: Dagmar Braun

Az összes kereskedelmi-, vállalati- és terméknév márkanévnek vagy tulajdonosuk által bejegyeztetett védjegynek számít.

Felelősség kizárása

1. Online tartalom:
A szerző nem vállal semminemű felelősséget a rendelkezésre állított információ aktualitására, helyességére, teljességére vagy minőségére vonatkozóan. Az olyan anyagi vagy ideális károkra vonatkozó igények, melyek a rendelkezésre állított információ használatából ill. nem használatából erednek, vagy hibás és nem teljes információ által keletkeznek, alapvetően nem érvényesíthetők a szerző irányában, hacsak ezeket a szerző bizonyíthatóan szándékosan vagy súlyos gondatlansággal nem okozta. Az ajánlatok nem vonnak kötelezettséget maguk után. A szerző határozottan fenntartja magának azt a jogot, hogy az oldalakat vagy a teljes tartalmat külön előrejelzés nélkül megváltoztathatja, kiegészítheti, törölheti vagy a nyilvánosságra hozatalt időnként ill. teljességgel beszüntetheti.

2. Utalások és linkek:
Idegen internetes oldalakra vonatkozó direkt vagy indirekt utalások esetén (linkek), melyek a szerző felelősségi területén kívül találhatók, a szerző csak akkor felelős, ha ezek tartalmát ismeri, valamint technikailag lehetséges és elvárható, hogy ezek használatát adott esetben (jogellenes tartalom) megakadályozza. A szerző ezennel kifejezetten kijelenti, hogy a linkek megadásakor nem voltak illegális tartalmak felismerhetők az adott oldalakon. Az utalt/kapcsolt oldalak aktuális és jövőbeni alakulására, tartalmukra és szerzői jogára a szerzőnek nincs befolyása. Ezért ezennel kifejezetten kizár mindennemű felelősséget az utalt/kapcsolt oldalakat érintően, ha ezek utólag megváltoztatásra kerülnek. Ez a kijelentés minden, a saját internetes ajánlaton belül található linkre és utalásra, valamint a szerző által rendelkezésre állított vendégkönyvbe, fórumokba és email-listákra harmadik személyek által történő bejegyzésekre is vonatkozik. Illegális, hibás vagy nem teljes tartalmakért, különösen az olyan károkért, melyek az ezen a módon rendelkezésre állított információ használatából vagy nem használatából erednek, kizárólag azon oldal tulajdonosa felelős, amelyre linkkel vagy utalással jutott el a használó, nem azon oldal tulajdonosa, ahol a link/utalás mindössze megtalálható.


Használati feltételek:
Idegen weboldalak weboldalunkra történő utalása csak honlapunkra engedélyezett:(http://www.bloch.at, http://www.bloch-gmbh.hu) Honlapunk weboldalainak bekötése idegen honlapokra (pl. framing) tilos.