Entspannter Arbeiten

... in guten Händen

Üdvözöljük!

Már több mint 70 éve működünk neves gyártók vezérképviseleteként. Jövőbe mutató megoldásaink, minőségtudatos szemléletünk és csapatmunkánk az, melyet ügyfeleink nagyra értékelnek bennünk.

Tevékenységünk a következőket öleli fel:

Tanácsadás
Belső ügyintézőinken ill. technikusainkon keresztül cégünknél vagy akár a helyszínen is szívesen állunk ügyefeleink rendelkezésére, azok adott problémáinak személyre szabott, ügyfélközeli módon történő megoldásához.

Szállítási program
Gondosan megválogatott beszállítói partnereink ill. az ezekkel történő kiváló kommunikáció és kapcsolat teszi lehetővé, hogy az Önök meghosszabított karjai lehessünk kitüzött feledataik megoldásának szolgálatában. Raktárról szállítható fogyóeszközök ill. pótalkatrészek, kompetens szaktanácsadás, tervezés, beiskolázás, szervizelés, üzembe helyezés vagy egyszerűen csak egy üzleti beszélgetés partnereinkkel - jelentik az alapjait jó üzleti kapcsolatainknak.

Szerviz, Karbantartás, Javítás, Üzembehelyezés
Magasan kvalifikált, a technika legújabb állása szerint folyamatosan továbbképzett szerviz személyzettel és kollégáink személyes erőfeszítéseivel állunk az Önök rendelkezésére.