Technikum

Kubota Brabender Technologie

Az 1957-ben alapított Brabender Technologie már több mint fél évszázada foglalkozik ömlesztett anyagok adagolásával, mérésével, kihordásával, átáramlási mennyiségének mérésével és ez alatt az idő alatt a világ vezető gyártóinak egyikévé vált ezen a területen. A Brabender berendezések és rendszerek szinte minden olyan ipari szegmensben teret hódítottak maguknak, ahol valamilyen ömlesztett áru feldolgozása, adagolása történik. Ilyen pl. a műanyagipar, a vegyipar, az élelmiszeripar, a takarmánygyártás, a mosószergyártás, az akkumulátorgyártás, a kerámia gyártása, az üvegipar, az építőanyagipar és még számtalan más ipari alkalmazás.

Brabender Technikum

A Brabender központjában vagy a világszerte (Dusiburgban, Kínában, Kanadában) jelenlévő fióktelepeinken működő technikumainkban, akár az eredeti ömlesztett anyagokkal történő adagolási vagy ürítési teszteket is biztosítani tudunk.  Ez az Ön új gyártási folyamatának a lehető legnagyobb biztoságát nyújtja.

Alapanyag kompetencia

Minden vizsgálatot anyagelemzés előz meg. A szilárdanyag-analízis során meghatározzuk a szemcseméretet, az ömleszthetőségi tulajdonságokat, a súlyt, a térfogatsűrűséget és a rézsűszöget. Ezek az adatok képezik az összetevők kiválasztásának alapját.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk az adagolási tesztjeivel kapcsolatosan.
A kapott előzetes információk alapján, tájékoztatni tudjuk majd Önt a teszthez szükséges anyagmennyiségről és a tesztelési módokról is.

Flux Digital olvasása