Kihordó, ürítő rendszerek

Kubota Brabender Technologie

Az 1957-ben alapított Brabender Technologie már több mint fél évszázada foglalkozik ömlesztett anyagok adagolásával, mérésével, kihordásával, átáramlási mennyiségének mérésével és ez alatt az idő alatt a világ vezető gyártóinak egyikévé vált ezen a területen. A Brabender berendezések és rendszerek szinte minden olyan ipari szegmensben teret hódítottak maguknak, ahol valamilyen ömlesztett áru feldolgozása, adagolása történik. Ilyen pl. a műanyagipar, a vegyipar, az élelmiszeripar, a takarmánygyártás, a mosószergyártás, az akkumulátorgyártás, a kerámia gyártása, az üvegipar, az építőanyagipar és még számtalan más ipari alkalmazás.

Az ömlesztett anyagok összetételüktől függően nagyon eltérő ömleszthetőségi és áramlási tulajdonságot mutathatnak. Ez már a tárolás, de legjobban az ürítés során figyelhető meg: Ha egy ömlesztett anyag a silóból történő kihordása, ürítése során összetömörödik, akkor az az egész gyártást hátráltathatja, késleltetheti. A megfelelő ürítést segítő rendszerek alkalmazásával viszont az ömlesztett áruk egyenletes és folyamatos áramlása lesz biztosítható.

A Brabender Technologie termékprogramjából elérhető ürítő rendszerei a legkülönfélébb anyagok zsákokból, Big-Bag-ből, silókból vagy más tárolókból való kihordására, ürítésére lettek kifejlesztve. Ezek a kihordást segítő rendszerek a nehezen ömleszthető vagy egymásba akadó anyagok ürítését is segítik, biztosítva ezzel az anyag optimális és egyszerű áramlását.

Brabender-BagDumper/Zsákos ürítők

. . . Részletek
Brabender-BAV Tartály kihordást/ürítést segítő rendszer

Brabender-BAV
Tartály kihordást/ürítést
segítő rendszer

. . . Részletek

Brabender-SiloTray
Tartály kihordást/ürítést
segítő rendszer

. . . Részletek

Brabender-BagMaster Big-Bag Ürítő állomás

. . . Részletek