Adagolók

Kubota Brabender Technologie

Az 1957-ben alapított Brabender Technologie már több mint fél évszázada foglalkozik ömlesztett anyagok adagolásával, mérésével, kihordásával, átáramlási mennyiségének mérésével és ez alatt az idő alatt a világ vezető gyártóinak egyikévé vált ezen a területen. A Brabender berendezések és rendszerek szinte minden olyan ipari szegmensben teret hódítottak maguknak, ahol valamilyen ömlesztett áru feldolgozása, adagolása történik. Ilyen pl. a műanyagipar, a vegyipar, az élelmiszeripar, a takarmánygyártás, a mosószergyártás, az akkumulátorgyártás, a kerámia gyártása, az üvegipar, az építőanyagipar és még számtalan más ipari alkalmazás.

A végtermékek kiváló minőségének elérése érdekében a legnagyobb pontosságra van szükség az ömlesztett anyagok adagolásakor. Ehhez olyan berendezésekre van szükség, melyek az adagolandó ömlesztett anyag egyedi tulajdonságainak megfelelően testreszabhatóak és garantálják a folyamatos termékáramlást és ezáltal az adagolás folyamatosságát is.

Gravimetrikus adagolóink megbízható anyagáramot és nagy adagolási pontosságot biztosítanak a legkülönbözőbb anyagok esetében is. A Brabender Technologie adagoló differenciálmérlegei és adagoló szalagmérlegei a bonyolultabb feladatokra is megoldást biztosítanak:
A különböző adagolók, mint pl az egy- vagy a duplacsigás adagolók, a vibrációs adagolóvályúk, a szalagmérlegek vagy a folyadékadagolók a legkülönbözőbb anyagok esetében is gondoskodnak a biztonságos adagolásáról. Szállítási programunkból minden adagoló berendezés elérhető mérlegrendszerrel és mikroprocesszoros vezérléssel ellátott adagoló differenciálmérlegként is. Megbízható és kiváló minőségű eszközeink az egyszerű tisztíthatóságuknak köszönhetően ideálisak a gyors termékcseréhez is.

Brabender Technologie - FlexWall®FW120 Adagoló differenciálmérleg

Brabender - FlexWall® Adagoló

. . . Részletek

Brabender - FlexWall®Plus Adagoló

. . . Részletek

Brabender - FiberXpert Adagoló

. . . Részletek

Brabender - Vibrációs Adagolóvályú

. . . Részletek

Brabender - Adagoló Szalagmérleg

. . . Részletek

Brabender - Coriolis Áramlásmérő

. . . Részletek

Brabender - Folyadékadagoló

. . . Részletek

Brabender - DS Egycsigás Adagoló

. . . Részletek

Brabender - DSR Keverőműves Egycsigás Adagoló

. . . Részletek

Brabender - DDSR Keverőműves Duplacsigás Adagoló

. . . Részletek
Brabender-MiniTwin MT  Laboradagoló

Brabender - MiniTwin MT Duplacsigás Adagoló

. . . Részletek
Brabender-Laboradagoló RotoTube

Brabender - RotoTube Mikroadagoló

. . . Részletek