temp-chart

temp-chart

A temp-gard rendszer méri és menti a tárgy és a levegő hőmérsékletét a a festékek beégetése során. A hőmérséklet-profil dokumentálása és elemzése könnyen elvégezhető a temp-chart 2 szoftverrel.
Komplett megoldás a beégetési folyamat ellenőrzésére és optimalizálására.

temp-chart pro

A beégetési eljárás professzionális kiértékelésére

A temp-chart pro egy könnyen használható szoftver a hőmérsékleti profilok dokumentálásához és elemzéséhez, mely a vezető autógyártókkal szoros együttműködésben került kifejlesztésre. A temp-gard segítségével rögzített kikeményedési adatok elemzéséhez a temp-chart szoftver a hőmérsékleti adatokból, a kemence paramétereiből és az elemzési kritériumokból hőmérséklet-profilt hoz létre. A professzionális dokumentáció és az egyszerű hozzáférés érdekében az adatok egy adatbázisban kerülnek elmentésre. A BYK-Gardner kikeményedési indexe (Cure Index) és a kikeményedési grafika (Cure Chart) segítségével a beégetési folyamatok egyszerűen optimalizálhatóakká válnak.

Organizer - A standardizált vizsgálatokhoz

A rendszerező adatok (Organizerdateien) segítségével a vissza-vissza térő vizsgálati eljárások standardizálhatóvá válnak.  A mérési paraméterek (mintavételezési ütem, mérési idő hossza,  start kritériumok) és a mérési pontok megnevezése előre rögzítésre kerülnek. A szemléltetés érdekében a beégetni kivánt termék fotója a bejelölt mérési pontokkal együtt hozzácsatolható a mérési protokolhoz.

Felgyorsított process-analízis – Kiértékelés definiált specifikációkkal

A méréshez előre meghatározott specifikációk vannak hozzárendelve. A kiértékelés egyetlen kattintással elkészíthető. Példák a lehetséges értékelési paraméterekre:

  • Festékspecifikus kikeményedési adatok a teljes kikeményedési index (Cure-Index) kiszámításához
  • Kemence paraméterek a sebesség, a kemence zónák és hosszak dokumentálásához
  • Toleranciagörbék vagy Pass/Fail feltételek:  A mérési jegyzőkönyvben a lámpa funkciók vagy a nem megfelelő értékek pirossal történő megjelenítéséhez

Ezenkívül a grafikus elemzés (Cure Chart) gyors választ ad a kemence hatékonyságára és arra, hogy mely mérési zónák érték el az ajánlott kikeményedési feltételeket.

temp-chart basic

Hőmérséklet analízis – Gyorsan és egyszerűen

A temp-chart basic-ben minden olyan lényeges paraméter elérhető, mely a beégési folyamat elemzéséhez és optimalizálásához szükséges. Az "Organiser"-ek egységesítik a mérés menetét, elemzését. A festékrendszer beégetési körülményeitől függően a Pass/Fail elemzés által gyorsan láthatóvá válik, hogy melyik kritikus- vagy Cure-Index- érték került túllépésre.

temp-chart basic

A temp-chart basic szoftver könnyen használható és lehetővé teszi a beégetési folyamat gyors elemzését, dokumentálását:

  • Hőmérséklet-profil felső és alsó határértékekkel
  • Organiser – A mérés lefolytatásának egyszerű konfigurálására, a mérési pontok elnevezésére és megjelölésére
  • Felhasználó által definiált mérési jegyzőkönyv
  • Adatbank a professzionális folyamatirányításhoz